jueves, 11 de octubre de 2012

Cursos Formatius d'Interoperabilitat


El centre acollirà dos cursos formatius dins del marc d’interoperabilitat dels sistemes d’informació hospitalaris. Del 17 a 19 d’octubre es durà a terme el Taller d’introducció a la gramàtica del RIM HL7 i del 15 al 16 de novembre el Taller de introducció a SNOMED CT & HL7.

HL7 (Health Level Seven) es un protocol de comunicacions per l’àmbit sanitari dissenyat per garantir l’interoperabilitat real entre els diferents sistemes d’informació dintre del àrea de salut. Per tal d’aconseguir processar de manera automàtica el coneixement compartit, es fonamental entendre el robust módel informació dissenyat per HL7 (RIM Reference Information Model ) ; com conèixer la terminologia estandarditzada més utilitzada d’aquest escenari (SNOMED-CT Systematized Nomenclature of Medicine –Terms).

Les formacions l’impartirán experts directament involucrats a HL7 Spain, entitat nacional de l’organització HL7 acreditada per ANSI. La Socidedad Española de Informatica Sanitaria (SEIS), el Fòrum Català d’Informàtica de Salud (FORUM CIS) i Integrated Healthcare Enterprise (IHE) son entitats que col·laboren a nivell institucional amb HL7 Spain

No hay comentarios:

Publicar un comentario